Okcategoryrad

Sexbioritmer: vad är den bästa tiden för sex?

Om allt inte är smidigt i den intima sfären förlorar livet sin färg. Pundits säger: ett fullständigt sexliv och hälsa stärker och förlänger ungdomar. Enligt samma forskare har vi inte sex när det bestäms av naturen.?

Det faktum att vårt liv är föremål för naturliga biorytmer är ett välkänt faktum och tvivel accepteras inte allmänt. För varje lektion finns det en optimal tid på dagen: natt – för sömn, dag – för arbete etc. Men nyligen delade TV-presentatören Elena Malysheva fantastisk information i luften i sitt program. De säger att kvaliteten och effektiviteten i nästan alla våra affärer till stor del beror på om vi gör dem i en optimal position med biorytmer. För denna upptäckt, säger Elena Vasilievna, en forskare fick till och med Nobelpriset. Och jag redogjorde för punkterna när det är bäst att bedriva fysisk aktivitet, intellektuellt arbete etc. Allt verkar vara rimligt (Nobelpriset kommer inte att ges precis så!), Men en punkt förbryllade mig väldigt mycket.

Det visar sig att sex är bäst kl 9 Det är vid denna tid som libido är maximal och orgasm är den ljusaste. Naturligtvis är den här tiden ovärderlig för att förverkliga glädjen att vara, men … Faktum är att min man och jag, som de flesta ryssar, är på jobbet just nu. Och så fem dagar i veckan! Naturligtvis finns det fortfarande lördag och söndag, när vi kommer att ha tillräckligt två gånger sex varje vecka, även i en lätt pensionsålder (som förresten är längre och längre). Under tiden visar det sig att vårt intima liv är i fara, för det händer inte vid den tidpunkt som naturen har bestämt sig för denna ockupation. Detta innebär att familjens välbefinnande också är i fara – trots allt beror så mycket på kvaliteten på kön.!

Denna TV-historia fick mig att tänka på allvar. I mitt speciella fall är det farligt att gå emot naturen: mannen arbetar i ett damlag, och klockan 9, det vill säga under längtan, finns det många sexuella föremål i hans synfält. Eller kanske inte redan, men är det riktigt för dig själv? Det är svårt att argumentera med naturen, särskilt mot bakgrund av en man som är i sin bästa skick. Kanske är det därför han älskar sitt jobb så mycket, även om det inte är extremt högt betalt? Med ett ord förbryllade Elena Malysheva mig. Under en tid har jag funderat på hur man kan kombinera framgångsrikt arbete och sexliv av hög kvalitet. Inget förnuftigt kommer att tänka på. Det är orealistiskt att komma överens med chefen om förändringen av arbetsschemat, vi har strikta med denna fråga, som på jobbet med min man. Men något måste göras, annars kan de skiftade biorytmerna en dag förstöra min familj. Och inte bara mitt – hela landet är i fara! Är det konstigt att vi har problem med demografi: den bästa tiden när det är nödvändigt att älska, tillbringar människor på jobbet. Kanske komma med ett initiativ för att ändra arbetsdagens regim? Det verkar som om majoriteten kommer att vara för. Och arbetsgivare bör vara nöjda: en sexuellt nöjd anställd har högre prestationsindikatorer. Och vad tycker du?