Okcategoryrad

Manlig orgasm är en bra ursäkt för NLP

Vår parisiska spaltist, författare och ägare av ett nätverk av manikyrstudior Lena Lenina, delar med våra läsare de psykologiska hemligheterna i förhållandet mellan kvinnor och män och tar också hänsyn till neurolingvistisk programmering i sitt personliga liv.

Lena Lenina:

Tidigare brände de på bålet för detta. Idag kan du själv försöka bli en häxa. En gång kallades det trolldom, och nu – neurolingvistisk programmering av män. För att illustrera effektiviteten av användningen av psykologiska tekniker för förförelse kommer jag att berätta om en metod som bör hållas hemlig bortom den röda knappen i kärnkuffen.

Den här metoden, som är känd från oss, som nedlät sig att gå på skolbiologikurser, brukade professor Pavlov bilda konditionerade reflexer hos hundar. Den psykologiska tekniken som kallas ”fixa sexuella förnimmelser i sängen” är mycket effektiv.

Låt oss ta en man, låt oss kalla honom villkorligt George, låt det till exempel vara George Clooney. Vi tar inte flickan, hon är redan där. Flicka Lena. Anta att vår tjej lider av det faktum att en man hon gillar är mycket populär bland kvinnor och har många flickvänner. Vad ska hon göra för att inte gå vilse i denna skara unga och långa ben? Nej, hon lär sig inte att laga mat eller spendera pengar på dyra gåvor. Hon kommer helt enkelt att använda ”fixering” i de ögonblick när mannen slappnar av.

Efter flera sådana ”sessioner” kommer hon att kunna slå på honom, bara smeka på en viss plats

Till exempel när han har en orgasm. I detta känsliga ögonblick kommer hon att kyssa honom oavsett var till exempel på nacken under örat. Detta är den första taktila eller kinestetiska kroken som används. Samtidigt måste hon använda andra ”krokar”, till exempel en hörbar, med en oskyldig fras, som: ”Åh, mitt gott!” Ingen, till och med den smartaste mannen, kan känna igen en sådan fras eller sådan handling som en ”krok”. Medan han stönar av nöje kysser hon en viss plats och säger den här frasen. Efter flera sådana ”sessioner” med användning av de valda ”krokarna” kommer hon redan att kunna linda upp det, bara smeka den här platsen på nacken och säga i en speciell sensuell älsklingston: ”Åh, mitt gott!” Även vid ett mottagande med presidenten kommer detta att få honom en motsvarande reaktion i underlivet och omedelbart ta henne hem för ett absolut icke-affärsmässigt ändamål av presidenten.

Snart kommer han att känna att han saknar dessa detaljer i kommunikationen med andra kvinnor och kommer aldrig att gissa varför han gradvis slutar relationer med dem. Trots allt, även om han kommer att uppleva en orgasm, kommer han inte att vara helt nöjd. Utan att veta varför. Och George och Lena kommer att gifta sig, och de kommer att få många vackra och intelligenta barn …

Men jag blev på något sätt distraherad. Så, ett exempel på ”fixering” på din älskade. Välj dina krokar och applicera dem igen. Efter ett tag upplevdes känslorna från ”krokarna”.!