Okcategoryrad

En ny mask varje dag: hur man kan återuppliva passionen i ett förhållande

Detaljerade instruktioner om hur du lägger till smak i ditt intima liv.

Vet du vad som oftast dödar kärleken? Nej, inte en rival, inte brist på pengar eller vardagliga svårigheter, men tristess och monotoni. Vad kan du göra så att förhållandet fortsätter att stimulera er båda, och du förblir intressant för din man? Hur byter jag lekfullt masker varje dag, till glädje för din partner? Hur återupplivar du passionen i ett förhållande med din man? Vår expert kommer att berätta om allt detta..

Julia Lanske

Världens # 1 Dating Coach, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog

För att ditt bröllop ska bli ”lyckligt nog” måste du bli godfadern och göra lite magi varje dag. När allt kommer omkring, om du kunde träffa din prins och bygga en relation med honom, skulle det vara dumt att förlora dem på grund av banal latskap och vardagliga rutiner. Därför tar vi oss själva i handen och börjar nya intryck i ett förhållande med vår älskade man.

1. Experimentera med bilden

Det första en man alltid tittar på är hans utseende. Men även det vackraste ansiktet i världen och det perfekta blir uttråkad om kroppen ser exakt ut under dagen. Ändra därför ditt utseende oftare. Idag är du mjuk och skonsam i en mysig fluffig tröja, imorgon är du snygg och vågad i läderbyxor och en vit skjorta, och en vecka senare är du en skönhet i en elegant klänning. Anslut här och kosmetika – smink är ett sätt att göra dig till en ung charmig tjej och till en femme fatale vamp. En man bör fånga sig själv och tänka att hans fru är en elegant, snygg kvinna, och då kommer han att vara stolt och beundra dig.

2. Lär dig att enkelt ändra tillstånd

Du verkar ha precis lagat middag och dansat till heta latinska slag på radion. Och nu lär du dig oregelbundna verb i en Skype-lektion med en engelsklärare. Och efter ytterligare en timme, över ett glas, berättar du din man en rolig historia och skrattar med honom. Hur kan uttråkad en kvinna som lätt glider genom livet och som en pärla lyser med nya aspekter av hennes talanger varje dag?!

3. Arbeta med ansiktsuttryck och känslor

Tyckte du om att föreställa dig själv som filmstjärna som barn? Vakna sedan skådespelerskan i dig. Kom ihåg filmen ”8 kvinnor” och försök att vänja dig vid bilden av 2-3 av de mest attraktiva hjältinnorna för dig. Frisyr, smink, ansiktsuttryck, rörelser, sätt att prata – försök att ta hänsyn till allt. Låt din man skynda dig hem för att ta reda på vem som väntar på honom idag. Detta hjälper honom att se på dig från en oväntad vinkel. Sådana trevliga överraskningar är ett livsgivande vitamin för relationer. Ja, och sådana övningar kommer att vara användbara för dig, speciellt om du kombinerar kreativa stunder med studiet av ansiktsmuskulaturavslappningstekniker och övar ett vackert uppriktigt leende framför spegeln. Det är så riktiga skådespelerskor arbetar med sina roller. Och detta hjälper dig inte bara att presentera dig själv från den bästa sidan utan även att ta bort extra härma rynkor utan hjälp av kosmetologer.

4. Anslut ditt kroppsspråk

Lägg till den externa omvandlingen en förändring i kroppens dynamik. En kvinna i alla åldrar, utseende och hudfärg kan locka med nåd, smidiga rörelser. En lätt gång, vackert svängande höfter, graciösa gester – allt detta fungerar bättre än något afrodisiakum. Blanda inte tofflorna och dra inte i kranen när du tvättar. Vals genom rummen i skor eller barfota, som på mjuka kattfötter. Håll ryggen, andas djupt och bli hög på dig själv!

5. Chatta oftare, mer, längre

En framgångsrik man vet hur man uppskattar kvinnans djup och visdom. Så kasta din smartphone i ett hörn och prata med din man! Om hans hobbyer, vänner, planer, samtida konst, Tesla-bilens särdrag, medvetna behov, affärsstart – allt som oroar honom. Gör smarta komplimanger till din man, ställ originella frågor – visa ditt engagemang i hans liv.

Självklart kan du i ett förhållande inte klara dig av småstridigheter och problem, men om en man börjar associera familjelivet bara med dem är detta ett mycket dåligt tecken! Försök att inte dröja vid det negativa utan inkludera en familjerådgivare. Lär dig sväva försiktigt längs vågorna av känslor, förvandla problem och bekymmer till glädje, och mannen kommer att tala till dig på ömhetens och kärlekens språk.

6. Nya spel i sängen

Naturligtvis kommer vi inte att glömma den intima sidan av relationer – det är det viktigaste lakmustestet som visar nivån av passion i ditt par. Med tiden försvinner nyheten att ha varandra, fjärilarna i magen lugnar sig och himlen i diamanter dimmar. Du förstår att det är dags att ändra något, vänta inte på initiativet från mannen. Sängen är din domän, och det ligger i din makt att göra den utsökt vacker. Utforska din kropp, de bästa poängen och ta reda på hur du kan stimulera dem att uppnå sensationens topp. Nästa steg är att berätta för din man om det. Tro mig, han är bara tacksam om du ger honom en guide till din kropp och visar honom hur man trycker på de hemliga ”knapparna”. Var och en av dina orgasmer hjälper honom känslomässigt att känna sig som en cool älskare, supermacho och Casanova rullade in i en. Fråga mannen om hans hemliga fantasier och försök att översätta dem till verkligheten. När allt kommer omkring är att göra något tillsammans och få glädje av det det bästa som kan vara i ett förhållande. Improvisera och överraska, och sedan strävar en man ivrigt hem och inte hemifrån.