Okcategoryrad

6 måste-ställa frågor för att förstå en mans avsikter

Online dating har organiskt gått samman i vårt liv. Tack vare dejtingsappar möts miljontals olika människor varje dag runt om i världen som kanske inte hittar varandra i vardagen..

Tinder ensam har 26 miljoner matcher varje år. Det är troligt att det kommer att bli ännu fler snart: Enligt forskningscentret Pew Research är antalet tusenåriga som använder dejtingsappar på morgonen sedan 2013. Samtidigt känner vissa människor sig fortfarande inte helt säkra på dejtingsapplikationer: de är till exempel oroliga över frågan om hur man ska förstå att du och din match vill ha samma sak. Vi bestämde oss för att fråga om detta från psykologen och medlem av European Association for Transactional Analysis (EATA) Ekaterina Ignatova.

Hallå! Vet du av misstag hur du kommer till biblioteket? / Kan du berätta för mig vad klockan är? / Om du var en pizza, vad?

Försök att skämta. Har du reagerat på skämtet? Bra, du har en liknande humor, vilket innebär att din samtalspartner kan ta tillbaka dina skämt och skämt. Det är ändå vettigt att starta en gemensam resa med en person som du inte kommer att bli uttråkad med. Dessutom kommer en sådan fråga att hjälpa till att desarmera atmosfären och göra det möjligt att etablera något viktigare i framtiden. Kom ihåg hur Mia och Sebastian från La La Land möttes: Mia bestämde sig för att spela ett knep på killen och bad honom spela låten ”I ran”, som Ryan Goslings hjälte hatade. Detta hakade honom: Sebastian uppmärksammade flickan och kunde sedan inte få henne ur huvudet.

Vi går på bio? / Vad sägs om en promenad i parken? / Kanske en kopp kaffe?

Vissa hävdar att tjejer kan ta det första steget, följa sina åsikter och rekommendera att vara tålmodiga och vänta på det från en man. Hur det än är, online-miljön är mindre konventionell än så, så var inte rädd för att du kommer att missförstås; bara gör det. Dessutom är denna fråga taktisk. Det hjälper dig att förstå om din match i princip går offline. Enligt en undersökning utförd av Tinder möts förresten 95% av användarna med deras match efter 2-7 dagars kommunikation i applikationen.

Vilken typ av förhållande letar du efter?

En annan ”förbjuden” fråga som inte bör fruktas! Det verkar för många att du inte omedelbart kan visa intresse och förklara att du är intresserad av ett förhållande. Det är dock bättre att förstå vad din samtalspartner vill för att veta om du letar efter samma sak, både nu och inom överskådlig framtid. Tinder är känt för att leta efter en mängd människor, från en seriös relationspartner till resekompisar, så ju tidigare det finns klarhet i avsikt, desto bättre för alla..

Varför slog du upp med ditt ex?

En annan riskabel fråga, men som omedelbart kommer att hjälpa till att klargöra mycket. Om matchen svarar kan du ta reda på hur principen fungerar, han är redo för ett förhållande och vilket beteende han följer. Vill du veta varför detta är viktigt? Revisa avsnittet Sex and the City, där Miranda börjar träffa Carrie’s ex-pojkvän, mot hennes fördomar, och du förstår!